Jobaanbiedingen

als aantrekkelijke werkgever biedt TOI TOI & DIXI NV een zekere toekomst en afwisselende job in een succesvolle onderneming. Over gans BelgiĆ« maken jullie deel uit van een gemotiveerd team dat vol bewondering  achter ons wereldwijd bekend merk en de produkten van TOI TOI & DIXI staat.  

 • Lot: servicemedewerkerdadelijk

   

  Uw verantwoordelijkheden:

  Als servicemedewerker ben je een zeer belangrijke schakel voor TOI TOI & DIXI en je staat garant voor een optimale kwaliteit van onze dienstverlening. door middel van een modern uitgerust dienstvoertuig verzorg je op je eigen rondes de leveringen, ophalingen evenals de reinigingsbeurten van onze mobiele toiletkabines. Tot je takenpakket hoort het laden van het voertuig en dit op een veilige manier.  

  Je profiel:

  Je bent minstens 18 jaar en in het bezit van een geldig rijbewijs klasse C of CE ( alsook Code 95 ) als je daar bovenop de volgende eigenschappen bezit, dan ben je onze man:

  • betrouwbaar en flexibel
  • goede fysiek
  • klantvriendelijk
  • positieve ingesteldheid

  We bieden je een job met veel afwisseling en zekerheid in een succesvolle onderneming, ondersteund door een gemotiveerd team met de meeste bewondering voor ons wereldwijd bekend merk en produkten van TOI TOI & DIXI. Bijkomende vergoedingen onder vorm van bonussen, dagvergoedingen en arbeidskledij zijn voor ons vanzelfsprekend. Verder bieden wij  rondes die in de normale werktijden afgerond kunnen worden zodat jullie familiaal leven gegarandeerd wordt. Door interne opleidingen ondersteunen we je in de opvolging van de code 95 voor rijbewijzen klasse C en CE.

  Contact:

  NV TOI TOI & DIXI
  Hemelstraat 16
  1651 Lot
  02/3771288
  info@dixi.be