Containerdienst - MRE

Omwille van technische redenen is onze containerafdeling momenteel niet bereikbaar via het nummer 054 41 53 06. U kan onze diensten bereiken via het algemene nummer 02 377 12 88 en daar de eerste optie kiezen in het keuzemenu.

 

 

TOI Water: Comfort volgens de extraklasse

TOI® Water: Comfort volgens de extraklasse

Het mobiele toilet TOI® Water biedt door zijn combinatie van een extra grote wastafel, zeepdispenser, papieren handdoekdispenser en een stabiele voetpomp een echt Premium- comfort aan.

Meer ervaren

De nieuwe DIXI Mini WC- cabine voor de bouwwerf.

De nieuwe DIXI® Mini WC- cabine voor de bouwwerf.

Exclusief bij TOI TOI & DIXI verkrijgbaar!Plaats besparend, verrijdbaar en handig.
 

Meer ervaren

TOI TOI Superior Line Sanitärcontainer.

Sanitaircontainer – Hygiëne ter plekke.

Onze sanitaircontainers linken functionaliteit aan comfort en zorgen voor hygiëne op uw bouwwerf, ook zonder afvoermogelijkheden.

Meer ervaren

TOI Fresh CAO

TOI® Fresh CAO – Zekerheid voor de klanten

Ons mobiele toilet TOI® Fresh CAO voldoet aan alle voorschriften van de CAO die geldt op de bouwwerven en werd in samenwerking met de wetgever ontwikkeld.

Meer ervaren

Privésector
Complete Service: vb. deskundig advies en betrouwbare realisatie. Compleet gamma: van toiletcabines en sanitaire containers tot volledige sanitaire uitrustingen voor feesten.

Evenementen
Complete Service: vb. gepersonaliseerde planning, uitgebreide logistiek, uitvoering en afhandeling. Compleet gamma: van toiletcabines tot en met exclusieve Premium Lijn sanitaire containers.

Bouwsector
Complete Service: vb. hoge flexibiliteit, korte reactietijden, precieze timing. Compleet gamma: van de eenvoudigste sanitaire oplossingen tot de meest complete bouwwerfinfrastructuur.

Dienstencentrales
Steeds in de buurt - zonder lange verplaatsingsafstanden. Met servicepunten in heel België garanderen we snelle en efficiënte oplossingen en een maximale flexibiliteit.