Informeer nu

Onze producten

Meer informatie over ons productassortiment.

Informeer nu
Schrijf je in op de klantenportaal

Klantenportaal

Reeds klant?

Schrijf je in op de klantenportaal
Informeer nu

Duurzaamheid bij TOI TOI & DIXI

Het Duurzaamheidsverslag 2022.

Informeer nu

NIEUWIGHEDEN IN ONZE PRODUCTPORTEFEUILLE

TOI® CARE HAND SANITIZER

De hygiënische allrounder. Bent u op zoek naar een praktische, flexibele oplossing voor de verhoogde hygiëne-eisen die gelden op bouwplaatsen en op vele andere plaatsen? Met onze TOI® CARE heeft u de veilige oplossing. De TOI® CARE biedt alles wat de gebruiker vandaag verwacht - of het nu op de bouwplaats is of op uw evenement.

Meer over TOI® CARE   

Onze diensten
  • Wij adviseren
  • Wij leveren
  • Wij reinigen
  • Wij verwerken
  • Wij halen af

Evenementen

Complete Service: gepersonaliseerde planning, logistiek, uitvoering en afhandeling.
Compleet gamma: van toiletcabines tot en met Premium uitgeruste sanitaire containers.

Bouwsector

Complete Service: vb. hoge flexibiliteit, korte reactietijden, precieze timing. Compleet gamma: van de eenvoudigste sanitaire oplossingen tot de meest complete bouwwerfinfrastructuur.

PRIVÉSECTOR

Complete Service: vb. deskundig advies en betrouwbare realisatie. Compleet gamma: van toiletcabines en sanitaire containers tot volledige sanitaire uitrustingen voor feesten.

NIEUWS

Hygiëne op de bouwplaats

TOI TOI & DIXI ondersteunt u vakkundig en betrouwbaar bij de omzetting van de actuele aanbevelingen ter bescherming van werknemers en hygiëne. Stel de continue werking van uw bouwplaats nu veilig met uitgebreide hygiëne- en infectiebeschermingsmaatregelen en verminder zo het risico voor uw werknemers.

Met TOI TOI & DIXI, uw professionele dienstverlener voor hygiëne op de bouwplaats, staat u aan de veilige kant.

 

Wij zoeken chauffeurs

Je bent een goede, betrouwbare chauffeur met rijbewijs B, C en/of CE. Je houdt echt van je werk, maar u wilt geen langeafstandstransporten, ongeregelde werktijden, weekendtrips en onzekere, tijdelijke banen meer.

Word chauffeur bij TOI TOI & DIXI nv! Wij bieden je een vaste baan met regelmatige werktijden en een goed, punctueel salaris. U werkt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid en rijdt in een voertuig met moderne technologie. In je service center word je bijgestaan door een goed en vriendelijk team. TOI TOI & DIXI nv heeft verschillende servicepunten in België - er is er dus zeker een bij u in de buurt.

Bel ons 02 - 377 12 88 Offerte Uw Offerte Vestigingen Onze vestigingen