Corona Restart bij DIXI

Gezondheid komt op de eerste plaats!


Beste klanten en zakenpartners,

Ook in deze speciale COVID-19 tijd is het onze topprioriteit om u te voorzien van een betrouwbare service en om samen met u naar de juiste mobiele sanitaire oplossing te zoeken voor u, uw klanten, uw personeel, uw patiënten, uw leerlingen... TOI TOI & DIXI nv heeft de nodige investeringen gedaan om ook de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers te allen tijde te waarborgen. Hiermee beschermen wij niet enkel onze mensen, maar ook u. Wij zullen dit blijven doen!

Wij zijn ook in nauwe samenwerking met de officiële autoriteiten en volgen de ontwikkelingen op de voet op.

Grondige handwas vermindert de verspreiding van virusinfecties. Met onze toiletcabines met geïntegreerde wastafels of handdesinfectieautomaten en volledig uitgeruste sanitaire containers leveren wij onze bijdrage aan een betere hygiëne in België en dat op vrijwel elke locatie.

Als u extra sanitaire oplossingen nodig heeft op uw werf, voor uw medische of openbare voorziening, voor een recreatieruimte, aan uw bedrijf..., dan staan wij voor u klaar:

+32 2 377 12 88 - info@dixi.be

Blijf gezond en laat ons de situatie met zorg en verantwoordelijkheid onder controle krijgen.


Met vriendelijke groet
Uw TOI TOI & DIXI Service Team

 

TOI Water: Comfort volgens de extraklasse

TOI® Water: Comfort volgens de extraklasse

Het mobiele toilet TOI® Water biedt door zijn combinatie van een extra grote wastafel, zeepdispenser, papieren handdoekdispenser en een stabiele voetpomp een echt Premium- comfort aan.

Meer ervaren

De nieuwe DIXI Mini WC- cabine voor de bouwwerf.

De nieuwe DIXI® Mini WC- cabine voor de bouwwerf.

Exclusief bij TOI TOI & DIXI verkrijgbaar!Plaats besparend, verrijdbaar en handig.

Meer ervaren

TOI TOI Superior Line Sanitärcontainer.

Sanitaircontainer – Hygiëne ter plekke.

Onze sanitaircontainers linken functionaliteit aan comfort en zorgen voor hygiëne op uw bouwwerf, ook zonder afvoermogelijkheden.

Meer ervaren

TOI Fresh CAO

TOI® Fresh CAO – Zekerheid voor de klanten

Ons mobiele toilet TOI® Fresh CAO voldoet aan alle voorschriften van de CAO die geldt op de bouwwerven en werd in samenwerking met de wetgever ontwikkeld.

Meer ervaren

Privésector
Complete Service: vb. deskundig advies en betrouwbare realisatie. Compleet gamma: van toiletcabines en sanitaire containers tot volledige sanitaire uitrustingen voor feesten.

Evenementen
Complete Service: vb. gepersonaliseerde planning, uitgebreide logistiek, uitvoering en afhandeling. Compleet gamma: van toiletcabines tot en met exclusieve Premium Lijn sanitaire containers.

Bouwsector
Complete Service: vb. hoge flexibiliteit, korte reactietijden, precieze timing. Compleet gamma: van de eenvoudigste sanitaire oplossingen tot de meest complete bouwwerfinfrastructuur.

Dienstencentrales
Steeds in de buurt - zonder lange verplaatsingsafstanden. Met servicepunten in heel België garanderen we snelle en efficiënte oplossingen en een maximale flexibiliteit.