Informeer nu

Onze producten

Meer informatie over ons productassortiment.

Informeer nu

NIEUWIGHEDEN IN ONZE PRODUCTPORTEFEUILLE

TOI® CARE HAND SANITIZER

De hygiënische allrounder. Bent u op zoek naar een praktische, flexibele oplossing voor de verhoogde hygiëne-eisen die gelden op bouwplaatsen en op vele andere plaatsen? Met onze TOI® CARE heeft u de veilige oplossing. De TOI® CARE biedt alles wat de gebruiker vandaag verwacht - of het nu op de bouwplaats is of op uw evenement.

Meer over TOI® CARE   

Onze diensten
  • Wij adviseren
  • Wij leveren
  • Wij reinigen
  • Wij verwerken
  • Wij halen af

Evenementen

Complete Service: gepersonaliseerde planning, logistiek, uitvoering en afhandeling.
Compleet gamma: van toiletcabines tot en met Premium uitgeruste sanitaire containers.

Bouwsector

Complete Service: vb. hoge flexibiliteit, korte reactietijden, precieze timing. Compleet gamma: van de eenvoudigste sanitaire oplossingen tot de meest complete bouwwerfinfrastructuur.

PRIVÉSECTOR

Complete Service: vb. deskundig advies en betrouwbare realisatie. Compleet gamma: van toiletcabines en sanitaire containers tot volledige sanitaire uitrustingen voor feesten.

NIEUWS

Hygiëne op de bouwplaats

TOI TOI & DIXI ondersteunt u vakkundig en betrouwbaar bij de omzetting van de actuele aanbevelingen ter bescherming van werknemers en hygiëne. Stel de continue werking van uw bouwplaats nu veilig met uitgebreide hygiëne- en infectiebeschermingsmaatregelen en verminder zo het risico voor uw werknemers.

Met TOI TOI & DIXI, uw professionele dienstverlener voor hygiëne op de bouwplaats, staat u aan de veilige kant.

 

Wij zoeken chauffeurs

Je bent een goede, betrouwbare chauffeur met rijbewijs B, C en/of CE. Je houdt echt van je werk, maar u wilt geen langeafstandstransporten, ongeregelde werktijden, weekendtrips en onzekere, tijdelijke banen meer.

Word chauffeur bij TOI TOI & DIXI nv! Wij bieden je een vaste baan met regelmatige werktijden en een goed, punctueel salaris. U werkt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid en rijdt in een voertuig met moderne technologie. In je service center word je bijgestaan door een goed en vriendelijk team. TOI TOI & DIXI nv heeft verschillende servicepunten in België - er is er dus zeker een bij u in de buurt.

Bel ons 02 - 377 12 88 Offerte Uw Offerte Vestigingen Onze vestigingen