Wij bieden op elke gewenste locatie mobiele hygiëneoplossingen en -concepten, die anders alleen vanuit gebouwen bekend zijn. En dat doen we op een manier die zo zuinig en milieuvriendelijk mogelijk is. Daarom gaan wij al jaren de uitdaging aan om duurzame processen in onze eigen waardeketen te integreren. In 2022 zijn we een beslissende stap verder gegaan en zijn we begonnen met de invoering van systematisch duurzaamheidsbeheer in het bedrijf. Onze benadering van duurzaamheid gaat veel verder dan het behoud van grondstoffen en het vermijden van afval. We laten ons leiden door drie strategische pijlers: Diensten & Producten, Milieu en Medewerkers.

 

Diensten en producten

Diensten en producten

Duurzaamheid begint bij de ontwikkeling van producten en diensten. Dit geldt voor alle drie de activiteiten - hygiëne, productie en onderzoek & ontwikkeling - die wij in deze strategische pijler hebben samengebracht. Met onze inzet voor hygiëne leveren wij een belangrijke bijdrage aan gezondheidspreventie - zelfs tijdens de pandemie. Wij ontwikkelen en produceren duurzame producten. Bovendien sparen wij hulpbronnen door upcycling en recycling. De productie wordt hierbij ondersteund door de eenheid Onderzoek & Ontwikkeling, die voortdurend onze bestaande diensten en producten optimaliseert en nieuwe toekomstgerichte oplossingen ontwikkelt.

Feiten en cijfers
 • Servisa Godišnje 11.359.738 services per jaar
 • 314.717 toiletcabines
 • 25.292 Containers
 • > 20 jaar service leven

Milieu

Milieu

Wij zijn ons ervan bewust dat ons bedrijfsmodel ook vereist dat wij een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming van ons milieu. Daarom meten en analyseren wij voortdurend de ecologische impact van onze handelingen in al onze bedrijfsactiviteiten. Door zorgvuldig gebruik te maken van hulpbronnen, reinigingsmiddelen te gebruiken als dat nodig is en afvalwater op de juiste manier af te voeren, streven wij ernaar de impact van onze handelingen te meten, te analyseren en te minimaliseren.

Feiten en cijfers
 • Servisa Godišnje 77.479.154 voertuig km
 • 74.420 (metric) ton CO2
 • 210.443.700 L proper water
 • 1.581.843.517 L water bespaard

Medewerkers

Medewerkers

Met hun mankracht en motivatie vormen onze medewerkers de basis voor het succes van de TOI TOI & DIXI Groep - ook wat betreft onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid. Voor ons is een consequent gezondheids- en veiligheidsbeheer dan ook een topprioriteit. Wij minimaliseren risico's en optimaliseren voortdurend de arbeidsveiligheid. Voortdurende opleiding en bijscholing en een geoefende bedrijfscultuur gekenmerkt door diversiteit en wederzijds respect vormen de basis voor een waarderende samenwerking.

Feiten en cijfers
 • 27 LANDEN
 • 4.019 MEDEWERKERS
 • 1.941 SERVICE CHAUFFEURS
 • 44 JAAR Ø-LEEFTIJD

Download kort rapport

Sustainability kort rapport 2022

Met dit korte duurzaamheidsverslag willen wij u informeren over hoe wij duurzaamheid in het bedrijf verankeren, welke duurzaamheidsprocessen en -maatregelen reeds in de drie pijlers zijn geïntegreerd en voor welke uitdagingen wij momenteel en in de toekomst staan.

Bel ons 02 - 377 12 88 Offerte Uw Offerte Vestigingen Onze vestigingen