Bij TOI TOI & DIXI houden we ons bezig met het ontwikkelen van mobiele infrastructuur en serviceoplossingen om efficiënte en hygiënische omgevingen en ruimten te creëren. We zetten onze mobiele hygiëneoplossingen en -concepten overal in waar ze nodig zijn en bieden een niveau van comfort dat normaal gesproken alleen in permanente gebouwen te vinden is. We hechten veel belang aan het uitvoeren van onze activiteiten op een manier die bronnen spaart en het milieu beschermt. We streven ernaar om voorop te lopen op het gebied van duurzaamheid. Door onze producten en diensten voortdurend te verbeteren, door de milieueffecten van onze activiteiten te verminderen en door onze werknemers een respectvolle en veilige werkomgeving te bieden, leveren we een actieve bijdrage aan duurzame ontwikkeling. Sinds we in 2022 een duurzaamheidsbeheersysteem hebben opgezet, hebben we op deze gebieden al veel bereikt en we documenteren deze vooruitgang nu in ons duurzaamheidsverslag.

Onze duurzaamheidsstrategie rust op drie pijlers: "Producten & Diensten," "Milieu," en "Werknemers." Elk van deze strategische pijlers is gestructureerd in actiegebieden. Deze structuur stelt ons in staat om onze duurzaamheidsactiviteiten systematisch en met een langetermijnperspectief te beheren. Het zorgt ook voor transparantie in de voortgangsupdates die we onze belanghebbenden bieden.

 

Download het huidige duurzaamheidsverslag hier:

Producten en diensten

Producten en diensten

Met onze producten en diensten streven we ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van zowel onze klanten als duurzaamheid. Wat de behoeften van onze klanten betreft, zorgen we voor de hoogst mogelijke hygiëneniveaus door het aantal mobiele toiletten in ons assortiment met wasbakken en dispensers voor ontsmettingsmiddelen steeds verder uit te breiden. Ons streven naar superieure hygiëne blijkt ook uit ons nieuwe TOI HYGIENE+-assortiment, waarin belangrijke onderdelen gemaakt zijn van een innovatief antimicrobieel materiaal. En wat duurzaamheid betreft, investeren we in producten met een lange levensduur, energie-efficiëntie en het gebruik van milieuvriendelijke materialen. Een van de belangrijkste manieren waarop we dit doen is door het percentage gerecycled materiaal in onze producten te verhogen. Onze DIXI GREEN toiletunits zijn hier een goed voorbeeld van en bestaan voor minimaal 50% uit gerecycled plastic, waarvan een groot deel uit oud vistuig bestaat.

87,6%* wastafels

87,6%* van alle nieuw geproduceerde toiletcabines bevatten wastafels

50% gerecyclede grondstoffen

De totale hoeveelheid grondstoffen uit gerecyclede bronnen bij het maken van toiletcabines moet tegen 2025 50% bedragen. Hiervoor wordt onder andere oud vistuig gebruikt.

"Dubbel duurzaam

"Het is geweldig dat onze dubbel duurzame DIXI Green units zo'n hit zijn bij onze klanten! Ik zeg 'dubbel duurzaam' omdat ze het milieu beschermen door zowel hun lange levensduur als het gerecyclede materiaal dat erin gaat."

Feiten en cijfers
 • 12.668.605 Diensten per jaar
 • Toilets 425.943 Toiletcabines
 • Tiempo de Vida > 20 jaar Levensduur
 • Sostenibilidad

MILIEU

Milieu

De bescherming van het milieu is iets wat we heel serieus nemen en we ondernemen actief stappen om de uitstoot te verminderen en vervuiling te voorkomen. Zo schakelen we bijvoorbeeld ons wagenpark geleidelijk over op alternatieve aandrijftechnologieën, omdat dit momenteel de grootste hefboom is om onze CO2-uitstoot te verlagen. We vinden het ook belangrijk om efficiënt en respectvol om te gaan met de natuurlijke hulpbronnen van onze planeet. Dit heeft ertoe geleid dat we onze processen en diensten standaardiseren en optimaliseren om ons gebruik van water en chemicaliën tot een minimum te beperken. Ons voortdurende onderzoek naar procesverbetering betekent dat we onze ecologische voetafdruk gestaag verkleinen.

"Nog nooit zo weinig CO2 geproduceerd"

"In al mijn jaren als TTD-servicechauffeur heb ik nog nooit zo weinig CO2 uitgestoten als nu. We zijn zeker een versnelling hoger gegaan in onze toewijding aan duurzaamheid."

50% dienstvoertuigen met alternatieve aandrijving

50% van alle nieuwe dienstvoertuigen moet tegen 2028 uitgerust zijn met alternatieve aandrijvingen.

Energiebehoefte van 56 huishoudens

56 huishoudens kunnen in hun jaarlijkse elektriciteitsbehoefte voorzien met de 5 fotovoltaïsche installaties van de TOI TOI & DIXI Groep in Polen.

Feiten en cijfers
 • Servicios año 78. Miljoen voertuigkilometers
 • 36.672 ton CO2**
 • 126.943 m³ vers water*
 • Sostenibilidad

Werknemers

Werknemers

We hebben een bijzondere verantwoordelijkheid tegenover onze medewerkers - al was het alleen maar omdat de TOI TOI & DIXI Group zonder hen, zonder hun inzet en motivatie niet het succes zou zijn dat het nu is. Deze verantwoordelijkheid omvat het bieden van een veilige werkomgeving - een gebied waarop het terugdringen van het aantal ongevallen onze topprioriteit is. We minimaliseren de risico's voor onze mensen door consequent en compromisloos gezondheids- en veiligheidsmanagement. We hechten ook veel belang aan het uitbreiden en verbeteren van ons interne trainingsaanbod. Voortdurende training en professionele ontwikkeling is namelijk de sleutel om onze werknemers in staat te stellen hun kennis en expertise voortdurend uit te breiden. We investeren in hun voortdurende professionele ontwikkeling, zodat ze hun vaardigheden op peil kunnen houden en vooruitgang kunnen boeken in hun carrière. Daarnaast werken we actief aan het creëren van een bedrijfscultuur die is gebaseerd op openheid, diversiteit en wederzijds respect. Hiervoor is een dialoog nodig, en een van de belangrijkste manieren waarop we dit bevorderen is door middel van regelmatige tevredenheidsenquêtes onder onze werknemers.

""Échanger de manière ouverte, respectueuse et constructive."

"Pourquoi réussissons-nous toujours à faire avancer l'innovation avec succès ? Parce que nous échangeons à tout moment de manière ouverte, respectueuse et constructive au sein d'équipes aux profils variés".

"Veel verder dan het gebruikelijke"

"De training die ik geef, maakt van medewerkers volwaardige arbofunctionarissen - het gaat veel verder dan de gebruikelijke arbovoorzorgsmaatregelen. Dat maakt onze organisatie veiliger, in alle bedrijven van de groep."

3.242 medewerkers**

Alleen al in de vijf landen met de hoogste inkomsten worden 3.242** medewerkers ingezet voor de TOI TOI & DIXI Groep, waarbij onze servicerijders bijna 70% van dat totaal voor hun rekening nemen.

Feiten en cijfers
 • 5.320 WERKNEMERS
 • 2.212 SERVICE RIJDERS
 • 41,2 JAAR Ø-LEEFTIJD*
 • Sostenibilidad

Download het huidige duurzaamheidsverslag hier:

*Totaal van de werkelijke gegevens van de Scope 1 & Scope 2 emissies van de vijf landen met de hoogste omzet in de TTD Group.
**in/voor de vijf landen met de hoogste omzet van de TTD Group.

Bel ons 02 - 377 12 88 Offerte Uw Offerte Vestigingen Onze vestigingen