PROFESSIONELE SANITAIRE OPLOSSINGEN VOOR GROTE EVENEMENTEN

PROFESSIONELE PARTNER VOOR UW EVENEMENT.

Of het nu gaat om een festival, concert of voetbalevenement: als organisator weet u dat het allemaal draait om de details - en om een perfecte algemene organisatie. Afhankelijk van het soort evenement, de locatie en het aantal bezoekers, werken wij samen met u aan de oplossing op maat die u nodig hebt om uw evenement te realiseren.

ALLES UIT ÉÉN BRON.

Plant u een evenement op een braakliggend terrein - en hebt u nu alleen nog de sanitaire infrastructuur nodig? Geen probleem voor de evenementenspecialisten van TOI TOI & DIXI. Stel uw vertrouwen in de marktleider, want hier krijgt u alle diensten uit één hand. Samen met u plannen wij de sanitaire infrastructuurvereisten voor uw evenement.

SERVICE TOTAAL.

Projectplanning, tijdschema's, haalbaarheidscontroles, aansluitwerkzaamheden of de professionele afvoer van afvalwater - wij zorgen ervoor dat uw evenement vlekkeloos verloopt. Als u dat wenst, kunnen wij u zelfs een 24-uurs schoonmaakdienst aanbieden.

WIL JE MEER ...

Vrachtwagens het evenemententerrein alleen op mogen rijden via aangewezen routes? Het terrein moet beveiligd worden? Geen probleem voor onze project managers. TOI TOI & DIXI levert u de geschikte uitrusting, bijvoorbeeld weggeleidingssystemen, in- en uitritpoorten, opritten, slagboomhekken, hekken met visuele beveiliging en vloerplaten die geschikt zijn voor vrachtwagens.

ZE KRIJGEN MEER!

Heb je meer ruimte nodig? TOI TOI & DIXI biedt u containeroplossingen van allerlei aard, zoals opslagcontainers en kantoorcontainers of kassa's. Ook als u een complete containerinfrastructuur voor uw evenement of backstage nodig hebt: TOI TOI & DIXI is de juiste partner voor u, met meer dan 40 jaar ervaring in de evenementensector.

UW GEBRUIKSCASE

Ontdek ons volledige gamma voor uw doel.

MOBIELE BADKAMER

HOE KUNNEN WE HEN HELPEN?

Vragen en antwoorden over onze producten, diensten en online verhuur

Bel ons 02 - 377 12 88 Offerte Uw Offerte Vestigingen Onze vestigingen