MOBIELE SANITAIRE OPLOSSINGEN VOOR BOUWPROJECTEN VAN BEDRIJVEN

HET COMPLETE PROGRAMMA VOOR UW BOUWPLAATS:

TOI TOI & DIXI is uw betrouwbare partner voor de bouwplaats! Bij ons krijgt u alle diensten en de volledige infrastructuur voor uw bouwplaats uit één hand: dat bespaart tijd en geld. Naast de eenvoudige sanitaire oplossing bieden wij u een gevarieerd productgamma aan en kunnen wij uw bouwwerf uitrusten met een volledige infrastructuur. 

VOLLEDIGE SERVICE - BETROUWBAAR EN VAN ÉÉN BRON

Laat onze 40 jaar ervaring in de bouwsector u geruststellen: onze experts adviseren u bij de keuze van geschikte producten en individuele oplossingen voor uw bouwplaats - zo krijgt u precies de service die u nodig hebt. Wij denken aan alles: van logistiek tot installatie en demontage, met inbegrip van de nodige stroom- en wateraansluitingen, tot de correcte afvoer van afvalwater. Wij streven naar maximaal comfort en netheid op uw bouwplaats. Wij reinigen niet alleen de sanitaire en multifunctionele containers, maar zorgen ook voor de afvalsortering en de afvoer van het afvalwater.

ALLES WAT JE NODIG HEBT VOOR DE PERFECTE BOUWPLAATS INFRASTRUCTUUR

De juiste infrastructuur op uw bouwplaats is de basis voor optimale bouwprocessen en de veiligheid van uw werknemers. Ons dienstenaanbod helpt u zelfs aan complexe eisen te voldoen - van mobiele toiletten tot high end sanitaire containers, in vrijwel alle maten en met diverse afwerkingen. Voor bouwterreinen leveren wij ook verswater- en afvalwatertanks. Zo kunt u uw bouwterrein op elk terrein naar behoefte uitrusten.

UW GEBRUIKSCASE

Ontdek ons volledige gamma voor uw doel.

MOBIELE BADKAMER

HOE KUNNEN WE HEN HELPEN?

Vragen en antwoorden over onze producten, diensten en online verhuur

Bel ons 02 - 377 12 88 Offerte Uw Offerte Vestigingen Onze vestigingen