Onze Diensten
  • WIJ ADVISEREN
  • WIJ LEVEREN
  • WIJ REINIGEN
  • WIJ DISPLAY
  • WIJ COLLECEREN

VERHUUR VAN MOBIELE TOILETTEN VOOR DE PARTICULIERE BOUWPLAATS

U KUNT BOUWEN OP ONZE EXPERTISE - ALTIJD.

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of herinrichting: de planning van een particuliere bouwplaats is een uitdagende taak. Wij adviseren u graag over alle vragen die met de inrichting van uw bouwplaats te maken hebben. Welke sanitaire oplossing is voor u geschikt? Welke aanvullende uitrusting heeft u nodig? Wij zorgen voor alle details, zodat u zich volledig op uw bouwproject kunt concentreren.

PROBLEEMLOZE WERKING GEGARANDEERD - MET ONS SERVICEPAKKET

U hebt gekozen voor een mobiel toilet voor uw privé-bouwwerf? Gefeliciteerd, dan is het nu nog gemakkelijker voor u geworden! Wij leveren het mobiele toilet op de door u gewenste locatie, plaatsen het en maken het regelmatig schoon. Dit alles in overeenstemming met de strenge hygiëne- en milieunormen - gegarandeerd! Vertrouw op de marktleider met tientallen jaren ervaring.

LAAT HET OPRUIMEN MAAR AAN ONS OVER!

Ook na uw feest laten wij niets aan het toeval over. Wij zorgen voor de eindschoonmaak, zorgen voor een goede afvoer van het afvalwater en regelen de afvoer van het mobiele toilet. Al deze diensten zijn inbegrepen wanneer u bij ons huurt. U hoeft alleen maar te ontspannen en uw volgende evenement te plannen.

UW GEBRUIKSCASE

Ontdek ons volledige gamma voor uw doel.

MOBIELE BADKAMER

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Vragen en antwoorden over onze producten, diensten en online verhuur

Bel ons 02 - 377 12 88 Offerte Uw Offerte Vestigingen Onze vestigingen