VAN POUCKE RENTAL IS NU DIXI

Hierbij informeren wij u over het heugelijke feit dat wij Van Poucke Rental hebben overgenomen. Een ontwikkeling die voor u alleen maar positief zal uitpakken. Met het omvangrijke distributienetwerk en de hoge servicegraad van Van Poucke Rental kunnen wij onze dienstverlening naar een nog hoger niveau brengen. 

Deze krachtenbundeling met Van Poucke Rental betekent dat u meer te kiezen heeft en kunt rekenen op nog snellere leveringen. Waar dan ook in Belgie; op elke bouwplaats, tijdens elk evenement en natuurlijk op nog veel meer locaties. We beschikken nu over een nog betere, landelijke dekking zodat we onze routes efficienter kunnen inrichten en daarbij ook nog eens minder CO2 uitstoten.

Met deze nieuwe stap verwachten we onze dienstverlening verder te optimaliseren.

Voor onze klanten betekent dit een uitbreiding van onze expertise voor evenementen en een uitgebreider productportfolio. Vooral met de vacuümtechnologie van de sanitaire containers. Deze hebben hun waarde bewezen op grotere evenementen. 

Vacuümtoiletten

Vacuümtoiletten hebben een aanmerkelijk lager waterverbruik dan reguliere toiletten : ze bieden een waterbesparing van zo’n 90%. Dit is niet alleen voordelig vanuit milieu-perspectief, het zorgt er ook voor dat minder afval hoeft te worden vervoerd waardoor ook het brandstofverbruik/uitlaatgassen van de voertuigen daalt.

Vacuümtoiletten bieden voor festivalterreinen die  te kampen hebben met onvoldoende aan- of afvoermogelijkheden zeker een nieuw alternatief.

Vacuümtoiletten worden niet afgevoerd op basis van zwaartekracht zoals reguliere toiletten maar door middel van onderdruk.

Ze bieden tevens een betere hygiëne gezien het gesloten systeem dat de ontwikkeling van parasieten beperkt.

16-deurs vacuüm toiletcontainer

Faciliteiten
  • Afmetingen: 7.20 x 2.50 x 2.65m
  • 16 hangtoiletten
  • 4 lavabo's
Bel ons 02 - 377 12 88 Offerte Uw Offerte Vestigingen Onze vestigingen