Onze mobiele service.

Onze mobiele service
Onze ultramoderne, intern ontwikkelde dienstwagens en onze goed opgeleide medewerkers staan altijd garant voor een vlot verlopend proces.

Opstelling en installatie
Onze teams bieden een uitgebreide service ter plaatse: de chauffeurs leveren de sanitaire voorzieningen, plaatsen ze volgens uw wensen en halen ze na afloop weer af. Afhankelijk van het model worden alle aansluitingen voor water en afvalwater in overeenstemming met de wettelijke bepalingen uitgevoerd.

Reiniging
Als het om netheid en hygiƫne gaat, kennen onze dienstenchauffeurs geen compromissen. Zij vormen het directe contact met onze klanten en staan persoonlijk garant voor het behoud van de kwaliteit van onze dienstverlening. Bovendien controleren onafhankelijke kwaliteitscontroleurs regelmatig de conditie van de cabines.

Afvalwaterverwijdering
Het is voor ons een vanzelfsprekend dat wij het afvalwater verwijderen volgens de strikte Belgische wettelijke normen. Als eerste dienstverlener in de Belgische sector voor mobiele sanitaire oplossingen, gebruiken we hiervoor het door de overheid gecertificeerde blauwmiddel.