Een toenemend aantal klanten.

In 1973 werd de DIXI®-cabine geïntroduceerd in Europa, tien jaar later werden de producten van het TOI TOI® merk met succes op de markt van de mobiele toiletten gelanceerd. In 1997 fusioneerden beide merken tot de ADCO Group. Vandaag is de moedermaatschappij - de ADCO Umweltdienste Holding GmbH, gevestigd in Ratingen bij Düsseldorf - wereldleider in de sector voor mobiele sanitaire oplossingen.

Als 's werelds grootste aanbieder van mobiele aansluitingsvrije sanitaire eenheden is de onderneming in 33 landen vertegenwoordigd.

Van de standaard toiletcabine tot de meest luxueuze sanitaire container met gepersonaliseerde inrichting, bieden we aan de meest diverse doelgroepen de op maat gesneden oplossing. Of het nu om een bouwwerf, een privéfeest of een groot festival gaat, om een militaire opdrachtgever of een internationale hulporganisatie, allen genieten van het meest geschikte product en de passende dienstverlening, vanaf het advies en de planning tot en met de vakkundige en milieuvriendelijke afvalwaterverwijdering.

Grote evenementen zoals het bezoek van de paus tijdens de Wereldjongerendagen in Keulen of het voetbal-WK van 2006 in Duitsland waar we meer dan 10.000 mobiele toiletten ingezet hebben, versterkten de reputatie van TOI TOI & DIXI als professionele dienstverlener met een compleet dienstenpakket dat aan elke eis kan voldoen. In België leggen de organisatoren van grote festivals zoals "Rock Werchter", "Tomorrowland" en het "festival Dour" al sinds jaren hun vertrouwen in de handen van het professionele team van TOI TOI & DIXI.

Het is deze focus op dienstverlening en service die de ADCO Group groot en succesvol heeft gemaakt.

De cabines die wereldwijd worden gebruikt, worden geproduceerd in de dochteronderneming HMT Kunsttoftechnik GmbH, de speciale dienstvrachtwagens worden ontwikkeld door het automobielconstructieconcern HMT Fahrzeugtechnik GmbH.

Het is ons doel om onze uitgebreide competenties in de sanitaire sector, de sector van de mobiele ruimtecontainers zowel als onze complete dienstverlening verder uit te bouwen, en om te kunnen blijven voldoen aan de bestendig groeiende vraag van de klanten naar meer geavanceerde oplossingen.